Ние сме PPC.bg

Нашата мисия е да бъдем в услуга на малкия и средния бизнес – да сме полезни и на хората, които са решили, че искат да правят нещо значимо за себе си и за другите.

Поради тази причина винаги се стремим да дадем на клиента адекватна оценка и правилен съвет за неговия бизнес. Също така не забравяме, че трябва да бъдем полезни и на себе си, да се развиваме и да ни бъде интересно това, което правим. Нашата работа включва не само създаване и администриране на успешни PPC кампании за Google и Facebook, но и активно да подобряваме уменията и квалификациите си.

Как ние виждаме нещата

Никога не спираме да се учим

Никога не спираме да се учим

Вярваме в светлото бъдеще! За да го достигнем обаче, знаем, че с постоянство и упоритост, трябва да предизвикваме сами себе си с нови неща, за да се развиваме и подобряваме.

Винаги може да се направи и по-добре

Винаги може да се направи и по-добре

Вярваме, че за развитието, както на нашия бизнес, така и на бизнеса на вас - нашите клиенти, трябва да надскачаме себе си и да правим нещата всеки ден по-добре от предходния.

Качеството е по-важно от количеството

Качеството е по-важно от количеството

Понякога по-малко означава повече. Една добра идея превъзхожда хиляда посредствени. В комбинация с качествено изпълнение се придобива завършеност.

Имаме изграден процес на работа

Google AdWords е нашето любимо поле, на което се развихряме.

Google AdWords е нашето любимо поле, на което се развихряме.

Възползваме се на 100% от всички полезни инструменти, които предлага Google с цел да глези както потребителите, така и IT специалистите и маркетолозите. Google Maps ни ориентира към нови непознати дестинации и ни помага да стигнем навреме за следващата служебна среща извън нашия офис; Webmaster Tool-а ни помага да поддържаме нашия сайт PPC.bg изряден; Google Analytics ни запознава с полезни статистики, с които развиваме нашите аналитични умения и си вадим полезни изводи за бъдещото ни развитие; Google AdWords е нашето любимо поле! Там ние се развихряме при създаването и оптимизирането на уникални AdWords кампании за Search, Display, YouTube и др. В AdWords влагаме нашата енергия и потенциал, за да разберем как търсачката на Google работи в полза на потребителското търсене.

Facebook не е забранена зона в нашия офис!

Facebook не е забранена зона в нашия офис!

Екипът ни с радост прекарва времето си в четене на новини, публикувани от приятели, качване на снимки с последното следобедно кафе или с нашия прекрасен Офис (Парти) Мениджър – кучето ни – Каори. Но, държим да отбележим, че ние не сме Facebook пристрастени! Facebook е и нашето място за споделяне на реклами, информация за страхотните продукти и услуги, които вие, нашите клиенти предлагате с огромните аудиториите, посещаващи портала, Facebook е един от най-добрите канали за постигане на по-добра информираност за последните промоции и атрактивни оферти.

PPC.bg – Сертифициран Google Партньор

PPC.bg е част от парньорската мрежа на Google. Нашият екип обменя често информация с Google екипите, свързана с последните новости в Adwords. Благодарение на това ние винаги сме up-to-date с всички клюки в онлайн маркетинг света. Fundamentals, Search Advanced, Display Advanced, YouTube video ads и др.

PPC.bg – Сертифициран Google Партньор

Приятно ни е да се запознаем

PPC.bg – екип от млади хора, посветили своето време на интернет пространството. Уверени сме да заявим, че сме професионалисти що се отнася до рекламирането в Google и във Facebook. Ние сме сплотен екип и обичаме да работим заедно. В нашия процес на работа се забавляваме ежедневно. Помагаме си и заедно всеки ден учим нещо ново. Обичаме игрите на brainstorming, с които създаваме адаптивни решения за рекламен интернет маркетинг.