Свали Безплатна E-Книга „SEO за WordPress“

Екипът на PPC.bg с радост ви представя новата онлайн книга

„SEO за WordPress“!

book-coverЕдно от най-хубавите неща на Интернет е, че позволява да откриваме информация на почти всяка тема напълно безплатно. Това е чудесно преимущество, което понякога обаче не е най-доброто решение – особено за области като SEO и Дигитален маркетинг, в които практиките се променят непрекъснато с времето.

Вие бихте предпочели да имате цялата необходима информация на едно място без да се налага да губите време в търсене и отбелязване на статии, които по-късно може да забравите или пък да прочетете информация, която вече е стара или непълна.

Вие търсите готово решение, което винаги ще ви върши работа и ще можете да използвате, за да четете и прилагате последните SEO практики за оптимизацията на вашия сайт.

Също така, търсите информация, която да бъде предоставена от експерти в областта; хора, които са постигнали високи резултати в оптимизацията за търсачки. Също, бихте се радвали да научите онези малки тайни, които могат да доведат до голямата разлика и да осмислят усилията, които сте положили за SEO. Но никой няма да сподели това безплатно.

Искате да разберете голямата картина, която стои зад SEO-то, а именно как ефективно да направите вашия сайт видим в интернет пространството, за да бъде той посещаван от стотици и хиляди посетители на ден, като по този начин изпълни своите бизнес цели.

Ако описаното дотук напомня на вашия случай, то тази книга е за Вас.

 

Моля, попълнете вашето име и имейл, за да ви я изпратим!

Бъдете в крак с тенденциите в онлайн маркетинга!

Екипът на PPC.bg

 

int(591)