Реклама във Facebook

Facebook вече притежава 1 милиард потребители. Това са 1 милиард възможности за реклама на вашия бранд!

Ние ще ви покажем странни и едновременно ефективни начини за свързване с вашата таргет аудитория като им поднесем запомнящо се послание в комбинация от снимки текст и слоган, които наистина ще възбудят интереса им. Дайте ни шанс да включим в нашите творчески мускули в комбинация със задълбоченото познаване на facebook платформата за реклама.

Готови ли сте да опитате един от най-ефективните начини за дигитална  реклама?

Така си и мислехме…

Защо да рекламирате във Facebook?

Какво си представяте като чуете 1 милиард потребители?

Въпросът, който ще ви зададем тук е колко от тези потребители са ангажирани с бранда ви?

Въпросът, който ще ви зададем тук е колко от тези потребители са ангажирани с бранда ви?

Не достатъчно? А колко могат да виждат бранда ви, докато браузват през телефоните или в обедната почивка на работа? Физическите граници са изчезнали и мащабите на огромния виртуален свят, в който живеем ни позволява да рекламираме пред потребители и на другия край на света.

Достигнете до хора, които са важни за бизнеса ви

Достигнете до хора, които са важни за бизнеса ви

Защо да ни се доверите? Ние ще ви помогнем да достигнете до хора, които ще взаимодействат с бранда ви и няма да бъдат само потенциални клиенти, а истински фенове. Искате да говорите пред мъже на средна възраст, чиято страст е риболова? Възможно е! Искате да преследвате фенове на Lady Gaga, които ще празнува 21-вия си рожден ден? Направи го! Не пропускайте шанса чрез Facebook да избирате супер точни и ясни критерии за подбор на вашата аудитория и реклама. Това означава, че ще се фокусирате само и единствено върху хората, които ще бъдат заинтересовани от вашата реклама.

Видове Facebook реклама

Facebook Ad

Facebook Ad

Facebook Ads ви позволява да промотирате приложение, събитие, услуга, продукт или просто да насърчите хората да харесат страницата ви. Ключът към успеха с този тип реклама е правилно избраните критерии за хора, на които искате да покажете рекламата си. В допълнение правилната комбинация на съдържание и изображение (т.нар. криейтив) ще накара хората да пожелаят да станат ваши клиенти.

Sponsored Post

Sponsored Post

Чудесното съдържание заслужава да бъде видяно, прочетено и разпространявано. Спонсорираните постове ви позволяват да покажете последния си блог пост пред много по-широка аудитория от феновете на вашата facebook страница. Когато някой коментира или взаимодейства с поста ви, то тази интеракция се показва и на всички негови приятели, което умножава аудиторията и обхвата на съдържанието! Възможността, която предлага тази опция е повече от ясна. Създайте интересно съдържание, предизвикващо вълна от споделяне в социалната мрежа!

Facebook Offers

Facebook Offers

Вашите лоялни фенове заслужават да бъдат поглезени. Чрез Facebook offers можете да създавате специални оферти, които са видими само да хората, които са харесали страницата ви. Наистина полезното в случая е , че когато ваш фен си хареса оферта, неговите приятели виждат това и също може да харесат страницата ви, за да се възползват от изгодната оферта. Ние ще ви помогнем да извлечете максимални ползи от тази възможност като получите едновременно нови фенове и продажби!

Свържете се с нас