Google Adwords Реклама

Google Adwords е специално разработена платформа, която позволява на бизнеса да достигне успешно до своите клиенти, както и на потребителите на търсачката да намерят бързо и безпроблемно нужната услуга или желания продукт. Или както се казва на английски – това е „win-win situation“ – в това се крие и успехът на Google продуктите. Разберете повече как работи Google Adwords

 

Защо да рекламираме с Google Adwords?

Ефективно повишаване на продажбите

Инвестирането в Google реклама на сайт е не само перспективна, но и печеливша маркетингова стратегия, тъй като достигате до потенциални клиенти онлайн в реално време, когато те активно търсят вашите услуги и продукти. Рекламата на Google излиза над резултатите от органичното търсене, което й дава предимството да бъде веднага видяна при търсене по зададените от вас ключови думи.

Нови доволни клиенти

Добрата реклама предлага готово решение в точния момент за търсените на пазара услуга или продукт. В противен случай – тя е просто дразнител за съзнанието и окото на човека. В текстовата и дисплейната реклама на Google получавате възможност да предадете/ визуализирате кратко и запомнящо се най-важната информация за вашия бизнес.

Надеждно справяне с конкуренцията

Google Adwords ви позволява не само да видите кои са вашите преки конкуренти, но и да подобрите вашето представяне и вашите реклами да се показват на по-предни позиции спрямо рекламите на конкурентните ви.

Какво печелим с Google Adwods?

 • Бързо и ефективно показване на вашите реклами

  Рекламите в adwords са от типа Direct Response или казано с други думи минути след вдигането на кампаниите вашата реклама започва да се показва пред вашите потенциални клиенти. Първото място, на което търсите е Google нали? Няма по-бърз и лесен начин да получите нови клиенти за бизнеса си.

 • Достигане до клиентите си на всякакви устройства

  Без значение дали вашият потенциален клиент търси през телефон, таблет или лаптоп, то вашата реклама ще се повява адекватно на всяка едно от тях. Според официалната статистика на Google преди да поръча продукт или услуга клиент посещава уебсайт между 5 и 13 пъти от различни устройства. Това са т.нар микромоменти, в които вие задължително трябва да презентирате бизнеса си.

 • Популяризиране на бранда и увеличаване на продажбите

  Рекламата в Гугъл е неразделна част от маркетинговия микс на всеки бизнес. Благодарение на него ще увеличите продажбите в кратки срокове и ще популязризирате бранда си.

 • Пълен контрол над настройките на кампанията и бюджета на рекламата

  Благодарение на нашите Adwords експерти ние имаме пълен контрол над кампанията и можем да указваме къде и кога да се показва (или да не се показва) рекламата. Гъвкаво офериране за цена клик или комбинация от показване на рекламите в различни часови зони, заедно с агресивно офериране на мобилни устройства допълва успешната дигитална стратегия.

Инструментите на Google

01

Adwords Search Network

Рекламирайте вашите услуги/продукти в мрежата за търсене на Google. Достигнете навреме до хората, които в момента ви търсят!

02

Google Display (GDN)

Популяризирайте успешно вашия бранд с дисплейни реклами в мрежата от сайтове на Google. Разкажете на вашата аудитория за себе си!

03

Youtube Ads

Запишете специална видео реклама, с която да завладеете вниманието на всички YouTube потребители!

04

Remarketing

Ангажирайте повторно вниманието на заинтересувалия се вече потребител чрез специална промоционална оферта или намаление, което не е за изпускане!

05

Google Shopping

Създайте атрактивна специализирана реклама за всеки ваш продукт или услуга. За момента услугата е активна само за някои страни. Скоро и в България!

06

Mobile Network Ads

Показвайте вашите реклами не само на компютри и лаптопи, но и на смартфони и таблети. Достигнете до желаните потребители чрез тяхното най-предпочитано устройство!